Ghiveci de legume

de Lorra in Mancaruri de post, 29 Iul 2014 | 5129 vizualizari

 

O mancarica plina de culoare si savoare pregatita in vasul Zepter.

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi
  • 3 ciuperci champignon (mari)
  • 3 cepe
  • 3 rosii
  • 2 dovlecei
  • 2 ardei grasi
  • 1 ardei capia
  • 1 morcov
  • 1 leg patrunjel
  • sare, piper
  • putin ulei
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci de legume:

 In vasul Zepter se pune putin ulei in care se caleste ceapa tocata marunt si ciupercile, cand s-au inmuiat se adauga morcovul taiat feliute subtiri apoi se pune si ardeiul gras si cel capia tocat cubulete. 

 Legumele se calesc la foc mediu spre mic cu capacul asezat la oala, pana ce acul indicator ajunge la jumatatea zonei verzi.

 Intre timp se curata si taie cubulete cartofii si dovleceii, se adauga in oala si se pune apa fierbinte cat sa acopere putin legumele.

 Rosiile se oparesc,  decojesc si se toaca apoi se adauga la mancare.

 Se lasa pe foc cu capacul pus inca 10 min. iar la final se presara patrunjel tocat si se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

 

TIPS-URI

1

Se poate toca si presara marar in loc de patrunjel.

2

Si vinete taiate cubulete se poate adauga la aceasta mancarica.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci de legume" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume la Multicooker